Inšpirácie s tehlovým obkladom a tehlovými dlažbami | Rustique blog | 21.4.2022

Tehličkové idey pre tú najkrajšiu jarnú záhradu: Tieto Rustique riešenia vás nadchnú!

breonseo

Poďte sa s nami pozrieť na realizácie, ktoré vniesli do príbytkov nevídaný šmrnc a nápad. Tehlová príjazdová cesta alebo netradičné vyvýšené záhony oživia každé bývanie. Aj to vaše!

 


 

Vjazd do garáže v eko duchu

Čo všetko sa dá vyčarovať, keď máte k dispozícii obklad MYSTIQUE? Aj príjazdová cesta sa dá navrhnúť kreatívne, stačí vám ten správny nápad. Betón nie je jediným stavebným materiálom, ktorý sa dá pri tomto riešení využiť, investujte do tehly, ktorá vám vydrží ako nová celé generácie. Tento prírodný materiál môže vyniknúť viacerými spôsobmi, ktoré si zamilujete a oceníte tak vašu investíciu aj po rokoch. Viac o benefitoch tehly sa dočítate na našom blogu.

Mystique
Použité tehličky pri realizácii: MYSTIQUE

 Dokonalá súhra prírody

Sofistikovano riešené vyvýšené záhony v naturálnom prevedení. Stačilo málo a sýtozelený trávnik získal celkom nový šat. CASTELLO tehličky a svieža zelená spolu dokonale komunikujú – na „prázdno“ v záhrade zabudnite. Realizácia vďaka dômyselne riešeným vyvýšeným záhonom dokonale rozkvitla. Naše lícové tehly slúžia na stavbu rôznych architektonických prvkov – od plotu až po rôzne nápadité artefakty. Zapojte fantáziu a otvorte priestor tehlovým možnostiam!

Castello
Použité tehličky pri realizácii: CASTELLO

Nech žijú tehlové prvky

GRISEA SMOOK „stvorila“ dokonalé nezvyčajné vyvýšené záhony, ktoré perfektne ukážu v rozsiahlej záhrade. Dekorácia okolo altánku alebo bazéna? Tehla je vždy dobrým nápadom, ktorý vdýchne priestoru osobitosť a štýl. Ak ňou chcete „vymurovať“ kvetináče alebo ohraničenie určitého priestoru, my hovoríme, len do toho!

Grisea smook
Použité tehličky pri realizácii: GRISEA SMOOK

Tehlový dialóg na novodobej úrovni

Kam sa skôr dívať? Veríme, že vás upútal nielen tehlový obklad RETRO, ale aj riešenie dlažby na schodoch. Áno, aj toto je odpoveď na otázku, aký materiál zvoliť na zem, ak už v exteriéri existuje tehlový obklad.  Odpoveďou je tehlová dlažba! Pôsobivé riešenie, kde dominuje tehla ako výsostne prírodný materiál – aj taký je dresscode vášho bývania pre rok 2022. Buďte in a myslite ekologicky.

 

Retro
Použité tehličky pri realizácii: RETRO

Tehla postavená „na hlavu“

Oddeľte kvety štýlovo – obkladom HERMITAGE ANTIEK, ktorý postavíte nastojato. Zároveň perfektne izolujete aj stenu od dlažby. Stačí malý detail na to, aby ste určitým detailom zaujali všetkých návštevníkov vášho exteriéru. Otočte tehlu a užívajte si jej netradičný „look“!  

 

Hermitage antiek
Použité tehličky pri realizácii: HERMITAGE ANTIEK

Unikátna atmosféra vďaka tehlovým prvkom 

Pôsobivý altánok pri bazéne priam navádza na šantenie vo vode! Tehlové stĺpy a časť letného baru obložená tehličkami GRISEA SMOOK dodávajú stavbe nevídaný šarm. Tehla je synonymom grácie a štýlu. Skúste ju vniesť aj do vášho bývania a nebudete sa stačiť diviť, akú atmosféru dokáže vykúzliť. Perfektne sa udržiava v čistote a na to, aby ukázala všetok svoj pôvab, jej ani netreba veľa. Súhlas?

 

Grisea smook
Použité tehličky pri realizácii: GRISEA SMOOK

Tehlový maximalizmus

BRONSEO tehličky perfektne vyplnili priestor v okolí schodov – efektných tehlovo riešených schodov. Ruku na srdce, aj vás oslovuje tehlové riešenia prepracované  na maximum a „vyladené“ do bodky? Ak ste milovníkmi prírodných tehál, neexistuje iná ako tehlová cesta. Vydajte sa na ňu po krásnych naturálnych schodoch! 

Bronseo
Použité tehličky pri realizácii: BRONSEO

Odvážne (tehlové) detaily rozhodujú

Riešenie na malú časť fasády? Tehla RAINBOW ANTRACIET, ktorá vyzdvihla krásu jednoduchej, príjemne navrhnutej terasy v minimalistickom duchu. Odvážte sa a premeňte jemnými detailmi exteriér vášho bývania na priestor s unikátnou atmosférou plnou noblesy a štýlu. Stačí málo, aby ste docielili veľkolepý efekt
 

Rainbow antraciet
 Použité tehličky pri realizácii: RAINBOW ANTRACIET

Vysuňte tehlu z vašich príbytkov

... a doprajte si ju v exteriéri! Ako? Odpoveďou sú aj vyvýšené záhony vytvorené z PEELPAREL tehál. Šikovne „schovajú“ vašu flóru, majú tú silu opticky upratať jednotlivé prvky tak, aby pôsobili čisto a esteticky. Povýšte záhony nad klasické kvetináče, o chválospevy na adresu vašej záhrady budete mať raz-dva postarané. 

peelparel
 Použité tehličky pri realizácii: PEELPAREL

Ak ste sa rozhodli v exteriéri pre tehlu, môžete si byť istí, že aj po rokoch má tento prírodný materiál svoje neobyčajné čaro! Tehla dýcha históriou, preto nielen interiér, ale aj vonkajšok dokáže obohatiť o atmosféru dôb dávno minulých. Výberom 100 % prírodného materiálu, ktorý vďaka svojej autentickej štruktúre a povrchu prináša do priestoru originalitu, prispievate k udržateľnosti a chránite životné prostredie. Stavte na tehlu, odvďačí sa vám svojou trvácnosťou a bezúdržbovosťou. O tom, že je krásnym a efektným prvkom do záhrady i domov, asi ani netreba hovoriť. 

Neviete si rady? Naši odborníci vám pri navrhovaní tehlových riešení do vašej domácnosti radi pomôžu!

Toto by vás tiež mohlo zaujímať

Cover photo

Katalóg

Inšpirujte sa naším katalógom Rustique

Vezmite si inšpiráciu so sebou! Stiahnite si katalóg!

Každoročne vám s radosťou a nadšením pripravujeme nový katalóg RUSTIQUE. Dbáme na to, aby sme šli s trendmi, je pre nás dôležité prinášať do vašich domovov módne hity v rámci tehál. Naše katalógy sú obšírne a plné inšpiratívnych variácií, z ktorých si vyberie každý milovník tehál. Nadchnite sa spolu s nami!

Stiahnite si náš katalóg!